Predaj vlasov

 

Veľa predajcov vlasov žiaľ zavádza o pôvode vlasov, o tom, či boli alebo neboli farbené, ale hlavne o ich kvalite. Už takmer 20 rokov sa venujem predaju vlasov a od prvej chvíle si zakladám hlavne na tom, aby som svojim klientom či už vo veľkoobchode, alebo v maloobchode ponúkla vždy iba tú najvyššiu kvalitu vlasov.

A to je hlavný dôvod, prečo dokážem uspokojiť potreby toho najnáročnejšieho zákazníka a rovnako aj špecifické požiadavky, ako sú napríklad prirodzene zvlnené, alebo kučeravé vlasy & podobne…

 

Všetky ponúkané vlasy mám vždy skladom, preto pokiaľ máte záujem o ich kúpu, zavolajte mi na moje číslo 0903 744 411 a dohodneme si termín osobného stretnutia, na ktorom si vlasy pred zakúpením môžete chytiť, pozrieť, prirovnať.

 

Ak by ste mali záujem, vlasy si môžete nechať u nás v salóne aj nadpojiť veľmi šetrnou metódou trubičky.

 

Vlasy si môžete zakúpiť buď voľne – nespracované (na gramy), alebo spracované na metódy: keratín, mikroring, eurolock a iné.

 

 

PREDAJ VLASOV:

1, Pokiaľ ste z Bratislavy: vlasy si môžete prísť osobne vybrať, dohodnite si stretnutie na telefónnom čísle 0903 744 411.

2, Pokiaľ nie ste z Bratislavy: povedzte mi svoje požiadavky na čísle 0903 744 411, alebo ich napíšte mailom na adresu info@zdenkavrbova.sk . Podľa Vašich špecifických predstáv Vám zašleme fotografie všetkých vlasov, ktoré budú spĺňať Vaše kritéria. Ak si vyberiete, vlasy Vám odošleme kuriérom.

 

 

 

Vlasy určené na predlžovanie a zahusťovanie sa u nás kategorizujú hlavne podľa ich geografického pôvodu. Krajina, z ktorej pochádzajú následne napovie o ich štruktúre a kvalite. Medzi štáty, ktoré vyvážajú vlasy do celého sveta patrí napríklad Čína, Brazília, Thajsko, India, Rusko, Ukrajina a mnohé ďalšie.
 Ja osobne pracujem iba s tromi druhmi vlasov, a tie by som Vám rada priblížila: slovenské panenské vlasy, ukrajinské panenské vlasy a ruské panenské vlasy.

Čo sú panenské vlasy? Panenské vlasy všeobecne sú vlasy, ktoré neboli nikdy farbené, strvalené, ani nijako inak chemicky upravované. Tieto vlasy nie sú napúšťané silikónom, ani žiadnymi inými klamlivými prípravkami. Sú to vlasy tej najvyššej možnej kvality na celom trhu.

Slovenské panenské vlasy

Slovenské vlasy sú prekrásne, lesklé a hlavne jemné vlasy. Pri predlžovaní a zahusťovaní majú totožnú štruktúru, hrúbku a geografický pôvod – to sú tie dôvody, pre ktoré dokonale splynú. Je to však ten najvzácnejší a najexkluzívnejší tovar na celom trhu! Jednak kvôli tomu, že nás je ako obyvateľov veľmi málo a hlavne na Slovensku nie je bežné pestovať si vlasy na ich následný predaj. Preto sa teším, že aj vďaka výkupu, ktorý realizujem Vám môžem tento luxus ponúknuť.

Ukrajinské panenské vlasy

Ukrajinské vlasy sú štruktúrou najviac podobné tým našim. Sú to veľmi zdravé a jemné vlasy. Vyskytujú sa od rovných až po prirodzené kučeravé. Poskytujú širokú škálu prírodných odtieňov. Vyznačujú sa prvotriednou kvalitou a dlhou životnosťou.

Ruské panenské vlasy

Ruské vlasy spôsobili za ostatné roky priam ošiaľ medzi ľuďmi. Svoje dobré meno si získali hlavne vďaka vysokej kvalite a podobnej štruktúre akú majú naše vlasy. Ich dostupnosť je takmer neobmedzená a farebnú škálu poskytujú prevažne v tmavších odtieňoch.