Metódy predlžovania

Vývoj nezastal ani v oblasti predlžovania a zahusťovania vlasov. Znamená to, že každým rokom sa objavujú nové metódy, či už horšie, alebo lepšie. Snažím sa ísť s dobou a stále sledovať nové pokroky a trendy. Niektoré z nich sa u nás uchytia viac, iné zas menej, no rokmi overené a najčastejšie využívané metódy na Slovensku sú: keratín, microring, eurolock, metóda pásky, clip inmetóda trubičky. Po precíznych zisteniach a následnom uvážení všetkých pre & proti som sa rozhodla poskytovať Vám predlžovanie a zahusťovanie vlasov iba jednou metódou, ktorá s prehľadom zvíťazila nad všetkými ostatnými… Je to metóda trubičky.

O metóde trubičky

Metóda trubičky je maximálne premyslená a prepracovaná metóda na predlžovanie a zahusťovanie vlasov.

Premyslená & prepracovaná je hlavne z dôvodu šetrnosti voči Vašim vlastným vlasom. Funguje na úžasnom princípe zmrštenia malej mäkkej trubičky, dostupnej v širokej škále farebných odtieňov, ktorá veľmi rýchlo a jednoducho uchytí pripájaný prameň na Vašich vlasoch. Pripájaný prameň je vytvrdený najkvalitnejším a najtvrdším talianskym keratínom. Týmto uchytením vzniká veľmi nenápadný spoj. Dokonalý spoj, ktorý v žiadnom prípade neničí, nevytrháva a neorezáva Vaše vlastné vlasy.
 Metóda trubičky nespôsobuje alergické reakcie, pretože pri nej nie sú používané žiadne lepidlá, chemikálie ani kovy.

Ďalšou obrovskou výhodou tejto metódy je, že pri jej opätovnom použití nedochádza ku strihaniu a teda skracovaniu predĺžených vlasov. Nakoľko je spoj vytvrdený najkvalitnejším talianskym keratínom, ktorý nie je opieskovaný, neprichádza takmer k žiadnemu jeho opotrebovaniu. To znamená, že tie isté vlasy, rovnako dlhé, ako keď ste si ich zakúpili môžete používať aj niekoľko rokov, bez toho, aby bolo nutné ich pieskovať, alebo opätovne vytvrdzovať.

Metóda trubičky je úsporná aj z časového hľadiska. Nadpojenie vlasov zaberie cca 2 hodiny a odpojenie trvá iba 15 minút.
 Odpájanie vlasov pri tejto metóde sa vykonáva naozaj veľmi jednoduchým a šetrným spôsobom. Pri uvoľňovaní spojov sa nepoužívajú žiadne chemikálie, rozpúšťadlá a nedochádza ani k mechanickému triešteniu vlasov.

Prepájanie prameňov je potrebné v časovom úseku 2 až 3 mesiace. Interval závisí od rýchlosti rastu Vašich vlastných vlasov.

Predĺžiť a zahustiť vlasy metódou trubičky je možné iba v prípade, že Vaše vlastné vlasy majú minimálnu dĺžku 10 až 15 cm. Predĺžené vlasy by ste mali česať špeciálnou kefou na to určenou a ošetrovať ich profesionálnou vlasovou kozmetikou. Tá im totiž dodá potrebné vitamíny a živiny, ktoré už nedostávajú z pokožky.